Ну, загалом, паузи я позабирав і помилок немає... коли сам тестую - все працює, але коли скидую сюди то на 37-му тесті вибиває помилку (не знаю яку). Мій код і умова задачі нижче:
{ вирізано адміністрацією }
1100 - Шоу
Ліміт часу: 1 секунд
Ліміт пам'яті: 64000 K
Ліміт виведення: 2 K
Завдання
У Румунії після змагань Шеф організував грандіозне шоу, на яке зійшлося чи не пів Бухаресту. В цьому шоу брали участь Глюк та Маргаритка. Вони по черзі виконували запальний танець живота та отримували від суддів оцінки. Після цього Шеф визначав переможця.
Перевага Маргаритки була в тому, що вона – дівчина. А перевага Глюка – це, звичайно ж, пакет IBM на голові. Переможцем Шеф вважав того, чий добуток оцінок був найбільшим. Якщо ж добутки Глюка та Маргаритки були рівними, то вигравав той, у кого краща найбільша оцінка. Якщо ж і найбільші оцінки рівні – то той у кого краща друга найбільша оцінка і так далі. Якщо ж набори оцінок є абсолютно рівними, то перемагає Маргаритка. Надіюсь вона належним чином оцінить вибір Шефа.
Ваше завдання – знаючи оцінки суддів, визначити переможця.
Вхідні дані
Перший рядок містить ціле число N – кількість суддів. Другий рядок містить N цілих чисел через пробіл Gi – оцінки Глюка. Останній рядок містить оцінки Маргаритки Mi в такому ж форматі.
Вихідні дані
Єдиний рядок з іменем переможця - Gluk або Margaritka
Обмеження:
1 <= N <= 100000 (105),
1 <= Gi, Mi <= 10
Приклад введення 1