Головна Обговорення Лінки Пошук Prykladna СС Прикладна _КОЛЕДЖ 13.08.2026 04:21:18 (EEST=GMT+2)
ACM -
Навігація -
Теми форуму +
Чи знали ви, що... ? (beta) -
Потрібно 4 години, щоб зварити яйце страуса.
Події
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Birthday(s):

Перегляд теми
ACM Контестер | ACM College | Задачі
Автор Коледж
cupidon4uk
Користувач

Зареєстрований: 02.01.09
Опубліковано 05-12-2009 21:23
Розкажіть, будь ласка, за графи, як можна, зверніть увагу на практичне застосування... От, наприклад, я знаю пошук в глибину, ширину, ОДМВ, Дейкстри, але не знаю, як це використати на практиці в конкретній задачі.. Одна з таких - Котигорошко... Я думаю, я такий не один і мене багато хто підтримає.. Принаймні-Orbit)))

GoogleHireMe 557679737 mylyanyk.ivan [Lviv_NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Коледж
LeBron
Головний Адміністратор

Зареєстрований: 10.02.09
Опубліковано 05-12-2009 21:53
В Котигорошку взагалі графи якось не в тему. Вірніше, графи в тему, але розв'язок не однопрохідно-лінійним "алгоритмом на графах" (тобто Флойд, Дейкстра, потоки, пошук в глибину/ширину, каркас і так далі) там або дуже криворуко-страшний (таке писати - сильно над собою знущатись), або "чітерський" (мій перший солюшн працює тільки через неповноту тестів, я webmaster'у вже вказав на той недолік тестів, але написати і прислати тести, які валитимуть той мій солюшн все якось влом, та й підозрюю, що більшість народу робило "чесно", тому в цьому нема потреби). Алгоритм, який потрібний - той самий, що в 1034, однопрохідка, яка часто використовується в графах, але яку багато хто алгоритмом на графах не називає. Ну є ще інші варіанти, але мені мій здається найпростішим :D
Якщо вже зайшла мова про коледж, то хотілось би спитати, як там з можливістю запису лекцій. 18:00 - це для мене надто пізно, мені треба виїхати в 4ій, і вернутись вийде, якщо повезе, по 9ій. Якщо не повезе, то можна і в Львові ночувати:) На Контесті Шеф говорив, що, мовляв, записування не буде, бо система дистанційної освіти погано себе зарекомендувала в історії і ніхто нічого ще дистанційно дуже не навчився, тому приїжджати треба очно. Але ж це тупо! Люди дистанційно до рівня ІОІ тренуються:) Навіть я вивчив основи самостійно, з тієї причини, що нікому було вчити. Не думаю, що на коледжі будуть розбирати щось складне, тобто вище ВсеУкри напевно нічого зачіпати не будуть. Скоріше, потрібно піднімати теми, на які мало уваги звертають при підготовці.А в такому разі, чим відрізняється лекція by Shef, Brus etc. від, наприклад, лекцій десь в неті, які я дивлюсь в вільний час? Хіба що наявністю позитивної атмосфери і жартів.

Одінь окуляри з фіолетовим шклом - так легше стіну пробивати чолом.
Змінив(ла) LeBron, 06-12-2009 11:42
LeBron LeBron Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Коледж
0rbit
Користувач

Зареєстрований: 08.02.09
Опубліковано 06-12-2009 19:14
CUPIDON написав:
Розкажіть, будь ласка, за графи, як можна, зверніть увагу на практичне застосування... От, наприклад, я знаю пошук в глибину, ширину, ОДМВ, Дейкстри, але не знаю, як це використати на практиці в конкретній задачі.. Одна з таких - Котигорошко... Я думаю, я такий не один і мене багато хто підтримає.. Принаймні-Orbit)))

Егеж , в мене аналогічна проблема )
Ще б хотілося почути якісь лекція на структури данних , а саме Дерево Відрізків , Дерево Фенвіка , sqrt - декомпозиція ...
+ щось з рядками , наприклад КМП ... :)
0rbit Надіслати приватне повідомлення
Перейти на форум:
Голосування
Що Ви б хотіли отримати в якості подарунку на змаганні з програмування?

Медалі

настільні ігри

торт

клавіатура, навушники, флешки і т.д.

квитки в кіно

квитки в аквапарк

квитки на пейнтбол

книги

футболки з логотипом змагання

Для участі в голосуваннях Ви повинні залогуватись.
Міні-чат +
Зараз на сайті -
Гостей: 1
На сайті немає зареєстрованних користувачів

Користувачів: 5,103
новачок: NataEvgten