Баобаб - головний довгожитель серед дерев. Життєва сила його дивовижна. Баобаб може жити до 5 тисяч років. Якщо з нього здерли кору, вона наросте знову, дерево, що впало на землю, продовжує рости лежачи, поки хоч один корінь зберігає контакт із землею.
Вау... Хлопці, це класно! Нарешті другий сезон... Тепер буде можливість раніше підготуватись до олімпіади... А то минулий сезон почали так пізно - десь зимою вроді - якраз перед обласною...
Коледж буде шотижня в той же час? Будуть якісь пост-лекційні змагання? І .. Треба мати якусь базову підготовку до лекції, чи може любий прийти?
iGenius написав:
Вау... Хлопці, це класно! Нарешті другий сезон... Тепер буде можливість раніше підготуватись до олімпіади... А то минулий сезон почали так пізно - десь зимою вроді - якраз перед обласною...
Та хоч би й після обласної... тобто це сумно, що так пізно почали, але ніяка це не підготовка, якщо вона обмежується гуртком. А з таким рівнем програмування, який, як це не сумно, потрібний для нашої обласної, і підготовки, як такої, не треба, тупо трохи кодингової практики... хоч 500 найпримітивніших задач зробити в онлайні без будь-якого зайвого вивчення теорії, тільки те, що стає потрібним для тих задач - і вже в кишені місце на відборі. Або базові знання з фізмату - і теж місце на відборі, якщо не плужити сильно
iGenius написав:
Коледж буде шотижня в той же час? Будуть якісь пост-лекційні змагання?
Поки що так планується, а як вийде - буде видно. Змагання - якщо все добре буде, то будуть і змагання. В ідеалі - з тематичними задачами різного рівня складності.
iGenius написав:
Треба мати якусь базову підготовку до лекції, чи може любий прийти?
Чисто теоретично... Може прийти "любий". Але любий - це поняття нечітке. Дехто навіть комп'ютера в житті не бачив, і слово алгоритм вперше почув Лекції плануються різнопланові і різного рівня... Як будете задуже шарити - буде нецікаво, як будете зовсім нешарити - буде відчуття "що я тут забув" і певна надмірна складність. Може і таке бути, що перед якоюсь тематичною лекцією буде вивішено щось типу "почитайте по тому-то основи", щоб потім на лекції про потоки на графі не треба було пояснювати, що називають графом.
Одінь окуляри з фіолетовим шклом - так легше стіну пробивати чолом.
Ну.. Стосовно змагань - то , мабуть буде... От минулого сезону були... Хоч і не багато, але були... Впринципі, це залежить і від відвідувачів... Можна якось буде зібратись в купочку(відвідувачам коледжу) і придумати якийсь набір задачок для інших.. А на наступний раз інші прмдумають для нас... а потім може й адміни спохватяться ...
Не, я вважаю, шо дійсно може прийти ЛЮБИЙ ... Минулого разу починалось з того, як написати примітивну задачку на С++ чи паскалі... Будьмо відверті, а шо ше тре для початку?! Тільки це... Ну а далі - все в руках відвідувачів... Насправді, коледж дав мені багато - пребагато... І якби я не ПЛУЖИВ як олень, то був би на відборі, ну а там... Хто зна, хто зна... А цього року збираюсь стабільно його відвідувати... Але, головне, коледж дав мені натхнення ... Якось синтементально звучить, шо поробиш xD...