Повідомлень: 143 Звідки: ЛНВК "Школа І ступеня - гімназія" Зареєстрований: 18.12.07
Опубліковано 02-11-2010 23:15
Можливо дурне запитання...
До переведення годинника, щоб дізнатися час змагання, треба було до часу на топкодері додати 7 годин. Тепер щось змінилося, чи переведеня годинників на це не впливає?
Коли ти вибираєш
Next SRM
або вибираєш матч в календарі, то там є таке:
Click here to see when coding begins in other time zones.
А там вже буде наш Київ. Точно не помилишся )
Хороший матч. З одного боку, писав "в тиші і спокої", (попиваючи чай під Manowar та Полинове Поле), тому на порядок краще, ніж минулі рази. З іншого, вже традиційно, дико напоров.
-=-=-
250 проста, писав акуратно, довго, здав десь в районі 50ого в дивізіоні.
-=-=-
500 проста, навіть дуже, трошки захована одновимірна динаміка, порівняно з відповідними задачами кількох минулих матчів - значно очевидніше. Особливо, якщо, як я, зробити до цього штук 20-30 подібних задач))
Дуже багато зайвого "просидів" на цій задачі. Міг здати другим в дивізіоні, бо коли я мав код, в якому досить було виправити k на k+1 в трьох місцях, щоб він запрацював, в дивізіоні по цій задачі була лише одна відправка.
Не міг ніяк зрозуміти, чому не йде, втратив купу часу (порівняйте мій сабміт з другим найшвидшим на цій задачі), щоб зрозуміти, що відстань між позиціями одного циклу не к, а к+1 (тобто що там к пустих клітинок між ними... ми ж не точки віднімаєм).
Здав, терпимо.
Відкрив 900. Хвилини за 2 зрозумів, що вона дуже проста, тільки спочатку не міг придумати, куди впхати якийсь прикол, який скаже можливі переходи в БФС. Можна було через вектор векторів зробити, але ж ви знаєте мою любов до "продвинутих існтрументів"... Зробив вручну вказівники) А воно не працювало...
Через таку дурню не здати 900((((
mv-=z*z*z;
mv сьогодні вже лонг лонг, як має бути (вже 2 рази погорів на переповненні чого-небудь останнім часом)... але треба менше спати на ОП, забув, звідки типи переводяться...
z типу int (вхідний параметр, я не подивився... Все решта в мене було на максимумі, от і не переживав) І спочатку це чудо справа обчислюється в переповнення 4байтового, а вже потім йде в 8байтовий переведенням типу. А я сиджу і думаю, з якої радості в мене останній семпл не проходить, десь аж за 4 хвилини до кінця додумався провірити, чи правильно хоча б рахує потрібні константи.
Був би досить високо, бо я на 900 потратив, певно, менше часу, ніж мій офіційний час здачі 500.
Зараз підніму настрій, чекайте на традиційне "дописав
...
і здав в практісі"...
-=-=-=-
Новий рейт 1276, підсумкове місце 33, черговий румвін... І знову в дів1.
-=-=-=-
Ага, додавання
long long zz=z;
і заміна далі з на зз помогла з тою проблемою. Але втішає, що був ще один маленький баг, який я зразу не побачив - я присвоював значення новому елементу стеку не на основі значення поточного елемента стеку, а на основі значення елемента, рівного поточній позиції... Тобто мене проблема з типами не повністю самостійно завалила)
Здав.
Одінь окуляри з фіолетовим шклом - так легше стіну пробивати чолом.
Змінив(ла) LeBron, 13-11-2010 21:58
Традиційна схема:
прокидаюсь, дивлюсь на годинник. 04.06. Перша думка: "***!"...
Друга думка: "Можна повчитись або подивитись матч..."
третя думка: "але краще я посплю)))"
Мої враження від сьогоднішніх задач, оцінених спокійним поглядом вже після матчу: дів2 250 очевидна, дів2 500 - досить підйомний перебір, головне не плужити в реалізації, ну й для мене там "неулюблені" рядки, дів1 250 досить підйомна, хоча й не є тупою (вона складніша за дів2 500), дів1 500 - не знаю, ще дуже не думав, бо задачі побачив всього 20 хвилин тому.
Автору +1) Цікаво, хто б міг ним бути? В умовах жодного натяку, прийдеться в інфу самих задач лізти...
Хороший матч. І писав у досить нормальному стані фізичному, моральному, і в нормальних умовах оточення)
300 красива. В мене з нею цікава історія:
Ніби розв'язав. Тестую - не проходить один тест. Подумав, що не може бути 300 такою простою (тому і 300)... хоча одночасно і такою складною... (робив доведення через теорію груп, я не знаю, як "простий школяр" мав би таке писати), відклав, почав думати, чому в мене не проходить той тест.
Вже розчарувався, пише CUPIDON: "Та там 300 така проста, як я не додумався раніше, просто перебрати...". Я пишу - пробували вже... Не пройшло... Не надійся... Відповідь - а в мене пройшло)
Провірив, в мене виявилось все правильно на провірці, але не правильно переробляв вхідні дані (чомусь подумав, що великі букви в алфавіті знаходяться після маленьких).
Здав, пройшло. Повірив в силу алгебри і означення асоціативності)
Сів за 500. Пробував написати лобовик, щоб появились ідеї, вийшло, що є для кожної клітинки 12 станів динаміки, а всього є 24 переходи, щось не працювало, так і не догнав, в якому з 24 переходів щось було не так)
Плюнув, спочатку придумав контрприклад, щоб вийшло 0, потім контрприклад, щоб вийшло 5, більше ніц не зміг придумати)
-=-=-
Такі челенджі то є несправедливо, я це зрозумів остаточно... Не реально з мобільного інтернету першим завалити сорс "return 2"(
А в мене в румі всі 500 крім 1 мають приблизно таку логіку.
-=-=-
Підсумкове місце 363. В румі 5. Новий особистий рекорд місця в румі для дів1. Зараз подивився, що міг бути першим при великому бажанні, бо перше місце в моїй сильно синій румі було всього 266 балів) Швидка 300 могла мені дати більше, якби не традиційне "десь я наплужив".
Новий рейт 1325.
Хороший матч. Бо знов писав в непоганих умовах і 250 була не на рядки.
Другий раз підряд 250 була за перший курс алгебри. Хоча тепер, на відміну від попереднього разу, вона більш підйомна для школярів. Як на мене...
Написав досить швидко, але довго не міг знайти одну багу. Я після знаходження НСД взяв н=н+м, а потім множив знов на н+м (замість н). Міг здати в другій п'ятдесятці. Вийшло в третій сотні, але все одно непогано, 200 балів.
550 виявилась для мене ще заскладною. І занадто нудною 1000 дуже і не читав.
На челенджах хоча б не було образливо, що люди з компа обганяють мене з мобільним нетом)
Новий рейт 1436, +111 балів в ювілейному (тридцятому) матчі. А хтось казав, що стабільно здавати 250 - замало для жовтого кольору. Ну-ну)))
а я думаю - замало. просто чим ближче ти до жовтого кольору, тим менше тобі даватимуть бали за той же результат... А стабільний резалт тоже важко показувати, навіть якшо це одна задача...
Хоча дійсно, за попередній матч дали більше, хоч я там мав меншу мінливість і гірше місце. Правда, середні бали я не порівнював за 2 матчі)
Матч видався непоганим в плані задач... 250 - очевидна... Як завжди, мене потягнуло в науку, за 3 хвилини змалював півтора листка, щоб вивести класи суміжності через повороти кубика))) Розв'язав, уважно провірив, чи всюди 8байтовий тип в коді, пошукав "хитрості", здав. 216.01 - рекорд балів за 250, і, здається, за матч загалом в дів1. 182 місце в дивізіоні, 3 місце в кімнаті - теж рекорди. Отак собі рекорди пообновляв)
600 щось почав виводити, не вийшло з реалізацією, як взнав після матчу - мій розв і не був до кінця правильним.
за 900 не брався.
Весело було на бали чекати. Встиг всім похвалитись, що буду жовтим, коли рейт оновили - встиг зробити скрін арени з рейтом 1539(його ж потім знов на старий вернули), і чекав-чекав-чекав...
А взагалі це якийсь період поганих серверів. От вчора знайшов час написати вдруге в житті кодефорсес, непогано написав (якшо врахувати, що не надто вже старався, то місце в першій сотні з майже тисячі кодерів - досить пристойно), а сьогодні взнав, що рейтингу не буде, і в мене далі 1 матч в статистиці CF.
Так добре пішло, аж якось страшно, встану в середу в 4 ранку (на наступний матч), зрадію, що встиг, відкрию 250, а там: "Дано 3 вектори рядків... Об'єднайте перші два в один, а потім можете читати умову далі..." І в новий рік синім.
Зате якщо впаду назад, то буде можливість ще раз колір підняти) Бо на червоних однієї лише 250 вже замало, треба починати деколи 500 робити хоч би на мінімум балів.
Матч непогано написав) 250 цікава. Міг на ній більше набрати, але й так незле... Довго "запрягав", як саме робити, потім довго доставляв потрібні умови, типу "геометричного епсилона" та того, що пряма не має заганяти ялинки в мінусову висоту.
Нарешті здав, почав тестувати, бо не був впевнений в правильності. На диво, проходило всі тести. В один момент я злякався, бо щось мені з "недосипу" заклинило, що в тій задачі обмеження до 1000, і, відповідно, куб не пройде. 30 секунд панікував, аж потім додумався ще раз провірити, чи дійсно до 1000 тих модрин, чи ні. Пізніше дізнався, що Віталій теж мав сумніви відносно своєї 250. Обидві пройшли, виходить, ми даремно сумнівались. На диво, челенджі такої веселої задачі були не надто активними... Бо в тому тяжко шукати помилки) 550 я хіба раз перечитав, поки я додебажував 250, 550 здавали люди з рейтом не нижче червоного, я зрозумів, що "не судьба".
Результат - 269 місце в дивізіоні. Верхня половина! А на челенджі йшов 310 приблизно, точно не пам'ятаю. Вперше за декілька матчів мені попалась нормальна кімната, 16 номер, а не десь при кінці, тому я в кімнаті лише 12... А всього в кімнаті було 2 червоних і 11 жовтих. Помітно сильніша, ніж "1 червоний, інші сині"
Новий рейт 1561, +22 до старого. Я навіть не вгадав, я Новий Рік зустріну жовтим, а не синім.
Написав останній матч у цьому році, через 2 години піду на останні пари в цьому році... А далі - канікули... Всім - веселих свят!
Сьогодні хороший проблемсет. 300 дуже красива) І має класно челенджитись. Цікаво, які в кого там "не дуже правильні ідеї" будуть)
Знаєте, спати буває корисно. Я спочатку хвилин 10 думав над тим, що від нас хочуть, згадалась гра "Реверси", і я почав на листку міняти білі камінці на чорні, чорні на білі... а якби спав на годину менше, то думав би над цим 20 хвилин) Коли нарешті написав, то сам здивувався, що відносно проста логіка, трохи потестив, перечитав усе 3 рази, заспокоївся, відправив. 450 прочитав, з обмежень зразу зрозумів натяк на "Прогресивну Орисину", цим задача теж красива, тим, що "свічена не для всіх" ( ), але так як я її досі полінувався закодити, то, знаючи себе, я вирішив не тратити час даремно - з першого разу за 25 хвилин в мене було мало шансів. Прогнав ще кілька тестів на 300, паралельно відкрив НБА, подивився на Дюранта, Пола...
На челенджі я ввійшов із 291 позицією. Зрозуміло, що там будуть падати і я піднімусь, головне щоб я не впав зі всіма)
-=-=-=-
На челенджах кілька "довгихнуднихіскорішзавсенеправильних" 300ок челенджити було страшно, а до перебірної 450 ніяк не зміг придумати контрприклад, її, не з першої спроби, але таки "завалили" без моєї допомоги.
Мій код не чіпали) Після челенджів - 223 місце.
-=-=-=-
Системки пройшли. Піднявся на 3 місце в кімнаті (повтор рекорду) та 156 місце в дивізіоні (-26 місць від попереднього рекорду). Дійсно, всі "довгінуднінецікавіскорішзавсенеправильні" розв'язки попадали.
Чекаю новий рейт)
-=-=-=-
Новий рейт 1633, +72 до попереднього.
Змінив(ла) LeBron, 13-01-2011 05:54
Полазив тут з цікавості по сайту ТопКодера, надибав http://www.topcoder.com/stat?&c=highest_accuracy
Хтось може пояснити, чому там кількість сабмітів, коректних сабмітів і т.д. відрізняється від тих чисел, що в юзерів в профілях?
Отже, черговий матч ТопКодера...
Коли він починався, я ще щось "дописюкував" у Вікіпедії, так що сьогодні я - в кращих традиціях жанру, як роблять всі "тру-суперкодери", не відкрив 250 зразу, а зробив це із затримкою в декілька хвилин. Далі це виглядало так:
4 хвилини змагань - дочитав, інтуітивно дуже проста, відкрив табличку, ще ніхто навіть не компілить, значить, "є подвох".
почав помаленько писати "очевидний" варіант і думати над "подвохом".
10 хвилин змагань - дописав, відкрив табличку... вже здало купа народу, а в мене ще не віддебагано!
в паніці дебагав 2 переставлені індекси і ans=min(l,tp) замість ans=min(ans,l) хвилин 5)
Здав. Місце в третій сотні. Добре хоч так)
Відкрив 500. Подумав - очевидно!
Добре подумав, почитав обмеження. З обмежень стало зрозуміло, як ідейно вона має робитись, і що моє "очевидно" не підходить.
Сів на листку виводити сумацію, яка б зводила складність кожного кроку з квадрату висоти до "просто висоти". Щось вивів, але воно не давало правильні відповіді. Довго шукав помилку, так і не знайшов, за 10 хвилин до кінця забив і поліз далі у Вікіпедію.
299 на вході в челенджі.
На челенджах знайшов 2 сорси до 500, котрі падають на проблемах з типами (вхідні параметри в квадраті в межах інта або ще щось схоже), але до обох так і не зміг придумати норм. приклади, на яких би вализала боком та проблема.
250 переглянув всі, потім перебрав 4 штуки низькорейтингових кодерів і спробував всі "зрозуміти", 2 виявились ідейно правильними (хоч я й здивувавсь, нащо вони так собі задачу ускладнювали), 1 - неправильна, але складна в плані челенджу, четверту так і не зрозумів)
Після челенджів 271.
На системках впало на диво мало 250, але моя в їх числі)
В результаті місце в "дуже нижній" половині таблиці.
Як я вже розібрався в чатрумі, не я один писав 250 лінійним пошуком найкоротшого рядка чорних клітинок...
І приклад мені вже показали)
І я вже навіть розумію, як її писати "правильно"
А з приводу 500 - вже зрозумів, як спростити мою "формуляку" сумування, за рахунок того, що зрізання певних дерев не зменшує рейтингу тої посадки, бо ми ніколи не будем різати "екстремуми", а тільки вирізатемемо дерева, які "між вищим і нижчим", чи "в горизонтальній лінії".
А де була помилка в першій формуляці - ще не ясно.
Йду з горя тренуватись на якомусь сайтику і паралельно готуватись до наступного екзамену, якраз із програмування)))
А, ше одне, Witaliy, я розумію, що це можна списати на "не поперло" і т.д., але навмисне писати матчі на -cup (бо я глянув на твої дані та й прикинув усно, що нижче 1150 рейту тебе не пускала "стеля" лише для того, щоб побити мій рекорд румвінів серед львівської спільноти... це... не дуже добре)
І навіть не пробуй відмазатись, що в тебе якась помилка була в 250, і що ти хотів написати на +150, а не на зелений рейт)
Змінив(ла) LeBron, 23-01-2011 13:06
Але я сьогодні не до писанини, голова наукою забита)
На носі останній екзамен, з історії, в якій я мало шо кумекаю (протестував себе з цікавості 3 дні тому, із 10 питань в середньому правильно відповідав 2.6). Я так зрозумів, що для хороших балів за екзамен мати хороші знання не треба, але здалось би мати уявлення, хоча б дуже загальне, тобто кумекати краще, ніж я зараз)
Як "на підготовці" злив останній СФ, написавши тільки ду-у-уже тупу першу задачу, і навіть в другій банально не поставивши розміри масиву (а про третю взагалі мовчу, писати факторизовану довгу для числа комбінацій півтори години, а потім побачити, що воно досі навіть не компілиться...), так само сьогодні і з ТС - злив повний.
Хоча проблемсет хороший. 275 сподобалась, я "на висах" хвилин 10 решето Ератосфена писав) Взагалі красивий розв - будувати максимальну і мінімальну мужливі послідовності, і шукати всі спільні точки. Я ж написав динаміку за квадрат, яка рахує, чи може дана пара "позиція-число на цій позиції" бути в послідовності... Весело, словом.
500 сподобалась теж, ніби навіть здогадався, як робити, хоча сьогодні я не можу нічого гарантувати) Здається, дехто навіть робив так, як я здогадався, але сьогодні я нічого не можу гарантувати)
500 писати навіть не пробував, по-перше, я здогадався "не зразу", і часу було мало, по-друге, я розумів що шансів написати щось адекватне сьогодні нема.
Останню задачу не відкривав. На те вона й остання, мені в найближчий рік такі задачі нема чого відкривати, хіба щоб почитати, якщо нема чим себе зайняти.
-=-=-
Новий рейт 1494. Дуже маленький мінус, класно) Якщо врахувати, як я низько за підсумками матчу) Йду далі до історії. Ех, не скоро я знов піду в мінуси на ТС. Бо не скоро його знов писатиму. На наступний матч певно не з'явлюсь, бо буду на відпочинку. А потім матч припадає на поїздку в Харків, мобільний інтернет в поїзді штука надзвичайно стабільна...
-=-=-
І запитання "мимо каси" - хто як бореться з "розумовою втомою"? Вірніше, що ви робите, якщо вона перекривається з якимось змаганням. І як у вас з цим взагалі? Бо я знаю людей, які можуть думати (або думати, що вони думають) над чимось декілька днів підряд в посиленому режимі без жодних наслідків) А в мене в такому стані продуктивність різко падає. Я так минулого року відбір на ВсеУкр, починаючи з третього дня, зливав дико, бо голова вже не варила, і потім Потички Алгоритмічні, теж з якогось з проміжних раундів почав "підгальмовувати", ну і т.д. І ТопКодер вже колись так писав, несвіжо)
О, згадав, ще й останній (для мене) раунд КодДжему писав в неадекваті, я тоді, пам'ятаю, задачку "напишіть прогу, яка малює картинку" написати не зміг))
Після місяця перерви - я знову на ТС)
Отже, що там у нас сьогодні?..
Сьогодні у нас поганенький проблемсет. Надто простий. В 250, фактично, в умові чітко написано, що треба зробити і як це треба зробити.
Написав її ще на 6ій хвилині змагань, а далі кілька разів провірив, чи правильно все написав (і добре, що провірив... спочатку забув вписати умову, що арифм.прогресія має "не просто бути", а бути з відповідним знаком), потім пошукав "підвох", та й засабмітив на 227.83.
Глянув на стендінги, вкотре побачив там Туриста - аж цікаво стало подивитись на челенджах, що ж він накодив так швидко до 250. Зібрався з духом, відкрив 450. Розбаловка і рівень 250 натякали, що 450 має бути дуже проста, і те, що її швидко здавали, теж тонко натякало... Прочитав. Спочатку думка - шо за... така якась математика цікава... Якщо вони на одній лінії, то так, інакше - не так, а інакше взагалі осьтак, і окремо ще оте й осе порахувати...
Пару хвилин роздумів - так обмеження ж маленькі. Можна перебирати! Розбити на класи суміжності, факторіальчики порахувати, все це перемножити, і все! Глянув уважно на обмеження... Ніби підходить... Далі на табличку результатів - точно підходить) Написав. Тестую. Не йде. Дебагав більше 10 хвилин одну дуже тупу помилку - в обчисленні відстані я брав мінімум замість максимуму.
Виправив, ще раз протестив, переглянув всюди типи й розмірності масивів. Здав. Результат дуже слабенький, 259.38 бала. Треба було 300+ брати)
Відкрив 1000. Почитав. Перша думка - теж якась цікава математика. Подумав хвилини 3, глянув на табличку... Зі думкою "Нє, ми ше замаленькі, щоб таке писати" - пішов складати тести до першої задачі.
Ще не було такого в мене в першому дивізіоні, щоб за 30 хвилин до кінця вже 2 задачі здані й робити нема що) І при цьому, 2 задачі без ресабмітів - заледве 300 місце. А в кімнаті за межами десятки) Правда, в мене 2 тарґета тут (в 13 румі), але все одно(..
А народ ресабмітить) Бо я в районі 300 місця ввверх-вниз скачу вже хвилин 10. Був навіть підйом з 304 на 299.
-=-=-=-
Ресабміти... Я вже в кімнаті в десятку вернувся)
-=-=-=-
Короткевич... Мдя, якби я так писав 250, то теж мав би рейтинг солідніший)) Я шокований)
-=-=-=-
А систести щось затримуються. Хоча й так тестити лобовики до 450 - це не секундна справа
-=-=-=-
Мій розв до 450 затаймив (мабуть. зараз провірю в практісах), треба було все ж робити сортуванням векторів, але я ж не дружу з інструментами мови, от і писав квадрат)
-=-=-=-
Вітаю Віталія з дуже крутим результатом))) 125 місце!
А я 456ий.
-=-=-=-
Також вітання Туристу, котрий з усіх 3 задач потрапив у трійку найшвидших, та здобув другу за кар'єру перемогу в матчі.
Та Сашкові (PS_NULP), котрий потрапив у трійку кращих другого дивізіону.
-=-=-=-
Новий рейт 1490.
Змінив(ла) LeBron, 26-02-2011 21:48
А сьогодні у нас поганий проблемсет. Знову надто простий.
250 свічена-пересвічена, і дуже очевидна. Яка моя коронна фраза? правильно, "я наплужив".
Сабміт на 246 здається, місце в першій 50 за задачею... І тут я нарешті дочитав умову, і побачив, що в мене розмірність масиву замаленька. Ресабміт на 207.66, і далі спостерігаєм, як йде "викочування" з другої сотні, потім з третьої...
550 мене налякала хоча б розцінкою. Спочатку взагалі неправильно намалював собі схему роботи операцій. Аж злякався. Далі побачив, що є вже швидкі сабміти, і нарешті зумів правильно зобразити операції. Почав думати. Нічого аж надто розумного в голову довго не приходило.
Потім нарешті прийшло. З обмежень догадався, що має працювати динаміка за суму елементів того вектора.
Дуже довго писав її, перше взагалі не з того боку почав.
Вона нормально не працювала, але придумати завальний тест не виходило, тому вчинив, як прийнято - сабміт з думкою "а раптом дійсно правильно?" за кілька хвилин до кінця.
На челенджах воно впало, я вилетів у сьому сотню. Потім, правда, піднявся в шосту)
На системки входжу на 583 місці)
Після системок 559.
-=-=-
Новий рейт 1444.
Змінив(ла) LeBron, 08-03-2011 20:05
Класна сьогодні 250! Треба трошки "подумати", бо вона відносно нестандартна. Відносно тих простеньких задач, рівня 250, які мені звично "клепати" по різних архівах.
Відкрив її, хвилин 10 вкурював, що від мене хочуть. Коли вкурив - перше якось підозріло було, бо її щось ніхто не здавав... Думав-думав... І тут глянув на таймер, а там 47:44. Прозріння! Сів писати.
Написав. Потестив. Сабміт. Радості повні ***. 3 місце в кімнаті, місце в топ-200 дивізіону.
Глянув 500, якась нудна, ніхто не здає, вернувся до тестування 250.
Тестую-тестую... І тут облом - а нумерація-то з нуля! А в мене з одиниці. Зціпивши зуби, роблю ресабміт Місце зразу 300+, і ті, хто здають, ще далі сунуть...
В результаті, на челенджі входжу на 481 місці, з челенджів виходжу на 431 місці. А кінцеве місце - 368.
Новий рейт 1503, вернувся в жовті.
-=-
А якби не ресабміт, то міг би в своїй халявній кімнаті бути третім.
Жесть, ото вже нині написав...
Спочатку довго боровся з усіма "перешкодами". За 20 хвилин до початку в мене ще не було доступу до нету. На 10 хвилині змагання доступ знов пропав, і я хвилин 15 мусів потратити не на задачі, а на те, щоб "доступ появився".
Перша задача - ясно, що до норм. розв'язку, як в Петра, я не додумався. Сів писати динаміку, писав її весь контест майже, так і не написав. Ідейно то мала бути динаміка за максимальним і мінімальним значенням при даній кількості виставлених знаків, з яких стільки-то множень. Але щось з того ніц доброго не вийшло Зараз хоч сяду розберусь, чому розв'язок як в Петра і більшої частини тих, хто здав швидко, працює.
Друга задача - теж веселий тупняк. Чи то під враженнями від першої, чи що, нарахував, що 1600*40*40*2=5.12 мільярдів (а не мільйонів), тобто що такий розв'язок не пролізе як не старайся Хм... не пролізе то не пролізе, вернувся до першої
В результаті, 0 балів (на челенджах навіть до одного коду встиг придумати тест, але з моб.нету не встиг його завалити), чекаю на рейтинг. Давно синім не був мабуть.
-=-=-
Новий рейт 1424.
Змінив(ла) LeBron, 30-03-2011 16:09