Створення теорії графів відноситься до 1736 року, коли Л.Ейлер довів неможливість проходження по сімом мостам Кенігсдергу так, щоб по кожному мосту пройти рівно один раз і повернутися в початкову точку
Доброго дня, друзі, шукаю перевірене обладнання для свого підприємства і чув багато позитивного про один відомий турецький бренд. Однак знайти офіційного та надійного дистриб'ютора виявилося не так просто, як я думав спочатку. Підкажіть, чи є серед вас ті, хто вже купував таку техніку і може порадити хороший магазин з оригінальною продукцією? Дякую.
Купівля оригінальної техніки є дуже важливим кроком, адже підробки можуть швидко вийти з ладу і завдати значних збитків бізнесу. Я сама стикалась з такою проблемою, поки не звернулась до компанії WaterPumps і не переглянула їхній детальний каталог насосів Sempa https://waterpumps.kiev.ua/pumpbrand/sempa/. Менеджери підтвердили оригінальність продукції всіма необхідними документами та надали офіційну гарантію. Техніка працює стабільно і без нарікань, тому я абсолютно задоволений своїм правильним вибором.