Я купила в Brazil-Prof для волос холодний ботокс І знаєте, це був найкращий вибір у моєму житті! Коли я відкрила упаковку, відчула аромат, який нагадував мені про тропічні країни. Це ніби маленька пляжна відпустка для моїх волосся! Я нанесла його, і мій мікс з емоцій та захоплення просто зашкалював. Результат? Волосся, яке сяє, немов сонце в ясний день! Тепер я можу спокійно виходити на вулицю з розпущеним волоссям і не боятися, що вони стануть схожими на вату. Якщо ви ще не спробували, рекомендую відправитися в цю магічну подорож разом з Brazil-Prof! Ви не пошкодуєте!
А я недавно сделала балаяж окрашивание волос https://luxurybeauty.kiev.ua/ru/balayazh-ru/ и я просто в восторге от результата. Давно хотелось немного освежить волосы, но при этом не менять цвет полностью, поэтому балаяж показался мне идеальным вариантом. В итоге оттенки получились такими плавными и красивыми, что волосы теперь выглядят совершенно по-другому. Особенно нравится, как всё переливается на свету, прямо вау! Причём цвет получился довольно естественным, без резких полос и каких-то странных переходов. Теперь хожу и постоянно любуюсь волосами, настроение сразу стало лучше. Короче, я очень довольна и точно не жалею, что решилась на балаяж.