I think that I shall never see A graph more lovely than a tree. A tree whose crucial property Is loop-free connectivity. A tree which must be sure to span So packets can reach every LAN. First the Root must be selected By ID it is elected. Least cost paths from Root are traced In the tree these paths are placed. A mesh is made by folks like me Then bridges find a spanning tree.
Я довго шукала аромат, який був би не банальним, а таким, що розкриває мою індивідуальність. Знайшла його саме в Clarity — це парфуми з натуральних компонентів, створені українськими майстрами, одним словом гарна українська парфумерія Мій вибір — аромат з нотою ладану, кори дерева та смоли. Він звучить глибоко, дорого й незвично. Не очікувала, що українські парфумери здатні на такий рівень! Сервіс Clarity бездоганний — детальні описи, чесні фото, оперативне підтвердження замовлення та дбайливе пакування. До речі, мені запропонували пробник у подарунок — це завжди приємно. Надзвичайно тішусь, що тепер у моїй колекції є парфуми, які створені з українською душею.