Привіт всім, хлопці підкажіть перевірений магазин, треба меблі купити. Треба купити шафу, ліжко і письмовий стіл, хочу підібрати собі недорогі варіанти меблів, що підкажіть?
Я недавно придбала собі ліжко по інтернету, там в магазині був великий вибір, хороші ціни і як обіцяли відмінну якість, але, що я можу про них сказати в підсумку – меблі відстій!
Ось тому я і не люблю замовляти меблі по Інтернету, щоб не отримати кота в мішку, зазвичай на картинці все дуже красиво, а на ділі все розсипається на очах. Не купуйте по інтернету.
Pavloo написав:
Ось тому я і не люблю замовляти меблі по Інтернету, щоб не отримати кота в мішку, зазвичай на картинці все дуже красиво, а на ділі все розсипається на очах. Не купуйте по інтернету.
Всім привіт, ми собі купували меблі в магазині Меблі-24. Там ви можете купити меблі, також письмовий стіл ціна https://mebel-24.com.ua/uk/pismennii-stol-st-05 не висока, ось подивіться самі на їхньому сайті, у них великий вибір якісних меблів за доступними цінами. На сайті знайдете всю необхідну інформацію, також можете подивитися каталог, і підібрати меблі по дизайну, розмірами і ціною.
Ми собі взяли недавно письмовий стіл СТ-05 Київський Стандарт виглядає шикарно, і коштує всього лише 3 888 грн. Вдалих Вам покупок.