| Автор |
RE: Пропозиції. |
Torax
Користувач

Зареєстрований: 03.03.06 |
| Опубліковано 27-07-2007 12:25 |
|
|
|
я за контест, але чому ж той самий?? дайош новий контест!! ) |
|
| Автор |
ibm
Користувач

Зареєстрований: 21.02.07 |
| Опубліковано 28-07-2007 10:46 |
|
|
Малось на увазі - подібний. Мені всеодно 2 скриньки @acm.lviv.ua не потрібні Та й ту я не юзав... GTalk такого б не прийняв + я вже всюди прописав свій e-mail @gmail.com...
Edit: GTalk приймає, просто треба було написати "NikName@domian_name"...
Pascal not dead!
Змінив(ла) ibm, 17-08-2008 11:46 |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 28-07-2007 22:07 |
|
|
Раджу добавити смайлів з qit icq.
Pascal not dead! |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 31-07-2007 09:36 |
|
|
Я незрозумів 2-ох речей: 1-а --- чого сайт вирішив, що мій ID на Yahoo! ibm, коли він imenshykov? 2-a --- чого в вебмстера він: brus07 (Lviv NU).
P.S.: brus07 (Lviv NU) - такого ID навіть немає...
Pascal not dead!
Змінив(ла) ibm, 31-07-2007 09:38 |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

Зареєстрований: 17.03.07 |
| Опубліковано 31-07-2007 09:53 |
|
|
|
ibm написав:
Я незрозумів 2-ох речей: 1-а --- чого сайт вирішив, що мій ID на Yahoo! ibm, коли він imenshykov? 2-a --- чого в вебмстера він: brus07 (Lviv NU).
P.S.: brus07 (Lviv NU) - такого ID навіть немає...
Це тільки на форумі такі приколи.
На нашому сайті значно важливішими є ніки на різник олімпійських сайтах ніж Яху і т.д., тому і використовуємо ті ніки. Але на форумі ще це не виправлено. |
|
| Автор |
DixonD
Модератор
Зареєстрований: 21.10.06 |
| Опубліковано 31-07-2007 17:12 |
|
|
Одне прохання до адміна: коли я клікаю на тему, я попадаю на першу її сторінку. Краще було б на останню, бо там свіжі повідомлення. От так! |
|
| Автор |
Margarita
Користувач

Зареєстрований: 14.06.07 |
| Опубліковано 31-07-2007 23:24 |
|
|
Раніше при натисканні на кнопку біля номера задачі (сторінка "набір завдань" показувало айдішники лише з моїми сабмітами на задачу. Зараз, наскільки я розумію, повинно показувати всі сабміти на цю задачу. Але показує лише перші 3 сторінки 
Далі перейти не можна... Чи не могли б ви, шановний Вебмастер, зробити якусь можливість дивитись саме свої сабміти... Бо клацати N сторінок до свого коду незручно А щодо усіх сабмітів, щоб можна було подивитися дійсно всі.
Ось вам приклад:
http://acm.lviv.ua/fusion/viewpage.php?page_id=1&filter_probid=1029
Далі, ніж на 3 сторніки, просунутись не можна |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 01-08-2007 10:01 |
|
|
DixonD написав:
Одне прохання до адміна: коли я клікаю на тему, я попадаю на першу її сторінку. Краще було б на останню, бо там свіжі повідомлення. От так! 
А от прийшла людина перший раз на сайт, то вона із якої сторінки повинна починати? напевно із першої.
але це потрібно висунути на всезагальне обговорення, як дійсно краще для всіх |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 01-08-2007 10:03 |
|
|
Margarita написав:
Раніше при натисканні на кнопку біля номера задачі (сторінка "набір завдань"  показувало айдішники лише з моїми сабмітами на задачу. Зараз, наскільки я розумію, повинно показувати всі сабміти на цю задачу. Але показує лише перші 3 сторінки 
Далі перейти не можна... Чи не могли б ви, шановний Вебмастер, зробити якусь можливість дивитись саме свої сабміти... Бо клацати N сторінок до свого коду незручно  А щодо усіх сабмітів, щоб можна було подивитися дійсно всі.
Ось вам приклад:
http://acm.lviv.ua/fusion/viewpage.php?page_id=1&filter_probid=1029
Далі, ніж на 3 сторніки, просунутись не можна
"показувало айдішники лише з моїми сабмітами" такого ніколи ми не робили, там може просто так співпало 
сторінка, яка відображає сабміти, не дуже правильно написана там ті переходи трохи глючать, але приємна новина пишеться вже нова сторінка, але на те потрбіно трохи часу
Вибачте за незручності |
|
| Автор |
DixonD
Модератор
Зареєстрований: 21.10.06 |
| Опубліковано 01-08-2007 10:45 |
|
|
webmaster написав:
DixonD написав:
Одне прохання до адміна: коли я клікаю на тему, я попадаю на першу її сторінку. Краще було б на останню, бо там свіжі повідомлення. От так! 
А от прийшла людина перший раз на сайт, то вона із якої сторінки повинна починати? напевно із першої.
але це потрібно висунути на всезагальне обговорення, як дійсно краще для всіх
Роблю висновок - все залежить хто більше читає форум - той, хто вперше на сайті чи той, хто на ньому постійно. Проводьте голосування - он панелька "Голосування" вже кілька місяців не оновлюється... |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 01-08-2007 12:29 |
|
|
Угу, я про те ж подумав. Той хто подивиться перший раз - подивиться й другий. А та штука реально харить, згоден з Діксоном. Якби можна було б клікати на весь таб (<td> було б вже значно легше пересуватись, а так - треба бути снайпером...
Як вам ідея мучення кнопочки в "Міні-чаті" над кнопкою "Архів чату", яка викликала б джава-скрипт, що викликав б "ерекцію" (видовження) панельки й показував б ще з 4-5 відповідей.
Що нарахунок мучення тут чогось типу "Студії" (як в ТопКодер), з всілякими безплатними контестами з розробки сайту. Га? Наприклад мучень лого, джава-скриптів і всіляких таких цікавих речей. Класно було б
Pascal not dead! |
|
| Автор |
Mace Windu
Користувач
Зареєстрований: 13.04.06 |
| Опубліковано 01-08-2007 17:08 |
|
|
|
Одне прохання до адміна: коли я клікаю на тему, я попадаю на першу її сторінку. Краще було б на останню, бо там свіжі повідомлення. От так! За. Оптимально би було, якби кидало на сторінку з останнім непрочитаним повідомленням для даного користувача. Така фішка є в IPB.
Далі, ніж на 3 сторніки, просунутись не можна Береш ссилку в адресній стрічці браузера і міняєш параметр fromID=ххххх на ІД останнього сабміту на сторінці. Наприклад для сторінки http://acm.lviv.ua/fusion/viewpage.php?page_id=1&filter_probid=1029&fromID=13272
міняєш її на http://acm.lviv.ua/fusion/viewpage.php?page_id=1&filter_probid=1029&fromID=12817
Вуаля =)  |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 01-08-2007 17:21 |
|
|
|
Береш ссилку в адресній стрічці браузера і міняєш параметр fromID=ххххх на ІД останнього сабміту на сторінці.
Ага, знаю, але мені здається, що зробити 2 кліки, бекспейс, ввести номер сторінки й натиснети ентер - поважче, ніж банально разок клікнути... 
Pascal not dead! |
|
| Автор |
Mace Windu
Користувач
Зареєстрований: 13.04.06 |
| Опубліковано 01-08-2007 19:47 |
|
|
Принаймі це вихід  |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 02-08-2007 11:28 |
|
|
Зробити кнопочку ">>" - на кінець - як-не-як --- теж не поганий варіант. 
Pascal not dead! |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 02-08-2007 19:17 |
|
|
Хорошенько було б, якби можна було побачити, які теми ти дивився, після чого ніхто нічого не постив, і які обновились/щойно_створились. Добре було б виділяти їх товстим шрифтом...
Pascal not dead! |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 02-08-2007 23:04 |
|
|
ibm написав:
Хорошенько було б, якби можна було побачити, які теми ти дивився, після чого ніхто нічого не постив, і які обновились/щойно_створились. Добре було б виділяти їх товстим шрифтом... 
Ага а можна взагалі: деякі теми відображати, що ти на них вже тиждень не заглядував, деякі теми в які ти найбільше напостив підсвічувати. Взагалі можна зробити любимі/нелюбимі теми....
Зрозуміло, що так прикалуватися із форума ніхто не буде.
А от про теми, що змінилися після останнього перегляду, то тепер успішно паше підсвітка тем, що змінилися після останнього візиту. Я особисто тільки так дивлюся. |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 02-08-2007 23:35 |
|
|
Ееее, я про них і говорив... і підсвітки в "Теми форуму" здається небуло. Доречі: також непогано було б поставити більші літери в "Навігація", ато через той піксель-хантінг ліньки тикати "Обговорення". І взагалі: "Обговорення" можна було б замінити на "Форум", га?
Pascal not dead! |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 04-08-2007 11:36 |
|
|
То що нарахунок "Студії" тут?
Pascal not dead! |
|
| Автор |
ibm
Користувач

| Опубліковано 23-08-2007 00:28 |
|
|
|
А от про теми, що змінилися після останнього перегляду, то тепер успішно паше підсвітка тем, що змінилися після останнього візиту. Я особисто тільки так дивлюся
Незнаю, в мене не паше. По крайнінй мірі в "Теми форуму" --- точно. Добре було б зробити підсвітку й для міні-чату...
Pascal not dead! |
|