| Автор |
Серія тренувальних змагань |
webmaster
Головний Адміністратор

Зареєстрований: 17.03.07 |
| Опубліковано 05-03-2011 22:57 |
|
|
Розпочинаємо серію тренувальних змагань для підготовки учасників перед Всеукраїнською олімпіадою школярів 2011 року.
Про нові змагання можна дивитись у нашій панелі "Найближчі події". Переважна більшість (можливі всі) змагання будуть відбуватись на сайті http://acm.tju.edu.cn/.
Тут пропонується вести обговорення задач, кому які сподобались, хто як порозв'язував, або якщо у вас є питання як розв'язати ту чи іншу задачу, то відразу пишіть сюди. |
|
| Автор |
RE: Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформатики 2011 |
Blackpoodle
Користувач
Зареєстрований: 09.02.11 |
| Опубліковано 06-03-2011 09:13 |
|
|
webmaster написав:
Розпочинаємо серію тренувальних змагань для підготовки учасників перед Всеукраїнською олімпіадою школярів 2011 року.
Про нові змагання можна дивитись у нашій панелі "Найближчі події". Переважна більшість (можливі всі) змагання будуть відбуватись на сайті http://acm.tju.edu.cn/.
Тут пропонується вести обговорення задач, кому які сподобались, хто як порозв'язував, або якщо у вас є питання як розв'язати ту чи іншу задачу, то відразу пишіть сюди.
Де можна подивитись списки учасників Всеукраїнської олімпіади школярів 2011 року і учасників тренувальних зборів? Хто їм повідомляв чи мав повідомляти про участь у цих зборах? Як будуть відбуватися ці збори? |
|
| Автор |
RE: Серія тренувальних змагань |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 06-03-2011 17:54 |
|
|
|
Blackpoodle написав:
Де можна подивитись списки учасників Всеукраїнської олімпіади школярів 2011 року і учасників тренувальних зборів? Хто їм повідомляв чи мав повідомляти про участь у цих зборах? Як будуть відбуватися ці збори?
Не знаю.
Те що я знаю:
збори вже відбулись минулого тижня;
наскільки мені відомо, то всі офіційні запрошення відбуваються через офіційні листи, тобто якщо запрошено учасника на Збори, або на ВсеУкр, то до школи мало прийти офіційне запрошення. |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 06-03-2011 17:56 |
|
|
Через 1 день і 2 години розпочнеться друге тренувальне змагання, деталі тут
http://acm.lviv.ua/fusion/infusions/aw_ecal_panel/view_event.php?id=232
Перше вже закінчилось (вчора), вітаємо з перемогою Макара. |
|
| Автор |
wireless318
Користувач
Зареєстрований: 06.03.11 |
| Опубліковано 06-03-2011 20:58 |
|
|
Дорий день,
В мене, як учасника цьогорічної обласної олімпіади виникло наступне запитання:
З девятих класів я отримав перше місце на області, але у школу ніякого наказу/запрошення не приходило. Про тренувальні збори мене також ніхто не повідомляв і не ознайомлював із системою проходження тренінгів. Як це можна зрозуміти? З девятих класів цього року ніхто не їде на Всеукраїнську олімпіаду зі Львівської області чи я неправильно щось зрозумів? |
|
| Автор |
Andrew_Makar
Користувач
Зареєстрований: 18.12.07 |
| Опубліковано 06-03-2011 23:00 |
|
|
Дякую за привітання.
Мені також до школи жодних листів не приходило (можливо і приходили, але я про них незнаю), і, наскільки я зрозумів, ніхто також не одержав листів. Насправді, я і не дуже сподівався на них, адже ні минулого ні позаминулого року листи не приходили.
Змінив(ла) Andrew_Makar, 06-03-2011 23:00 |
|
| Автор |
wireless318
Користувач
Зареєстрований: 06.03.11 |
| Опубліковано 07-03-2011 11:58 |
|
|
|
Andrew_Makar написав:
Дякую за привітання.
Мені також до школи жодних листів не приходило (можливо і приходили, але я про них незнаю), і, наскільки я зрозумів, ніхто також не одержав листів. Насправді, я і не дуже сподівався на них, адже ні минулого ні позаминулого року листи не приходили.
Виникає питання: А як ви отримували інформацію про те коли і як будуть відбуватися збори. (На данному сайті інформація появляється трохи запізно, для прикладу інформацію про тренінг змагання номер 1 появилися із запізненням). У школі мене повідомили, що зборів - відбуватися не буде і що готуватися необхідно в особистому порядку(самому). Також незрозуміло хто має брати участь у цих змаганнях. Чи вони є обовязковими для переможців обласної олімпіади? |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 07-03-2011 12:14 |
|
|
to wireless318: Зараз я напишу Вам приватне повідомлення.
Посилання на приватні повідомлення зверху справа.
Вже написав.
Змінив(ла) webmaster, 07-03-2011 12:17 |
|
| Автор |
sem
Модератор
Зареєстрований: 02.03.06 |
| Опубліковано 07-03-2011 12:18 |
|
|
Даний сайт не має ніякого відношення до міністерства Освіти і Науки України, яке є організатором усіх етапів учнівських олімпіад із програмування, а також тренувальних зборів та відбіркових турів. Інформація яка з'являється на сайті носить інформативний характер і не може з'явитись раніше ніж про це дізнаються адміністратори даного сайту. Інформація про те як і коли повинні відбуватись ті чи інші заходи які проводить МОН України розповсюджується згідно відповідних наказів із дотриманням відповідних процедур.
Якщо вам у школі повідомили що зборів не буде - це відповідальність тої особи яка Вам це повідомила тому що відбіркові збори останніх 10 років точно проводились. Деякі із них я особисто відвідував.
| Sem. |
|
| Автор |
Andrew_Makar
Користувач
| Опубліковано 07-03-2011 13:34 |
|
|
|
Я про початок зборів дізнався завдяки тому що в п'ятницю подзвонив в ЛОІППО. З того що я знаю, участь у тренувальних зборах - єдиний шлях попасти на всеукраїнську олімпіаду. На зборах було двоє дев'ятикласників. Раджу Роману Дунцю самому, або через вчтеля нформатики подзвонити в кабінет інформатики ЛОІППО. |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 07-03-2011 14:18 |
|
|
Ці тренувальні змагання, для яких і створена ця гілка форуму, є виключно нашою (команди АСМКонтестер) ініціативою, щоб стимулювати тренування всіх учасників і в тому числі майбутніх представників Львівської області на ВсеУкр.
Це тренування не є обов'язковими!, вони тільки по власному бажанні і т.д.
Єдине, що ці змагання можуть вам дати це тільки допомогти потренуватись і відповідно підняти свій рівень у розв'язуванні алгоритмічних завдань.
Завдання стараємось підбирати так, щоб вони відповідали саме шкільному рівню, але це не заважає приймати у них участь і студентам і взагалі вже професійний програмістам.
Змінив(ла) webmaster, 07-03-2011 16:11 |
|
| Автор |
Morgan HackProg
Користувач
Зареєстрований: 11.12.09 |
| Опубліковано 07-03-2011 15:23 |
|
|
|
А хтось знає, команда вже сформована? |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 07-03-2011 16:09 |
|
|
|
я не знаю |
|
| Автор |
LeBron
Головний Адміністратор
Зареєстрований: 10.02.09 |
| Опубліковано 08-03-2011 19:41 |
|
|
Вітаю Андрія з другою поспіль перемогою та абсолютним результатом за підсумками останнього раунду.
Звернення до учасників - пишіть тут своє враження від задач (запрості, заскладні) та коли вам зручніше писати наступні раунди.
Одінь окуляри з фіолетовим шклом - так легше стіну пробивати чолом. |
|
| Автор |
Andrew_Makar
Користувач
| Опубліковано 09-03-2011 00:27 |
|
|
Дякую.
Хотілось би щоб складність задач була наближена до задач які можуть чекати нас на всеукраїнській олімпіаді.
Що стосується часу проведеня змагань, то добре було би проводити їх 2-3 рази на тиждень. |
|
| Автор |
Witaliy
Користувач
Зареєстрований: 09.02.08 |
| Опубліковано 09-03-2011 00:50 |
|
|
Пропоную 4 рази на тиждень (адже не всі завжди можуть):
Пн, Ср, Пт, Сб.
Що скажете?
Змінив(ла) Witaliy, 09-03-2011 00:58 |
|
| Автор |
LeBron
Головний Адміністратор
| Опубліковано 09-03-2011 15:49 |
|
|
|
Andrew_Makar написав:
Дякую.
Хотілось би щоб складність задач була наближена до задач які можуть чекати нас на всеукраїнській олімпіаді.
От якраз зараз зв'яжусь із авторами ВсеУкри цьогорічної, скажу, хай мені ще другого дня задачі скинуть, бо в мене тільки перший є)
А якщо серйозно, то на Е-олімпі будуть контести за УОІ-2004, якщо хтось раптом ще не бачив тих задач, то можете провірити свої сили)
Сьогодні контест буде, я зараз створю. Вибачайте за таке пізнє попередження, просто вчора мав трохи різних справ, а крім тих справ ще ТопКодер писав.
Ще одне, якби ви десь дістали списки зданих задач (своїх) - я був би дуже вдячний) Бо на тжу зараз це не відображається... А давати робити щось "по другому колі" теж не надто розумно. В мене тільки мій список є.
З.І. Глянув на ТЖУ... Не працює... Отже, не судилось, не буде нині контесту.
Але якщо запрацює - то я створю) Можливо, як компенсацію, і щоб ще побачили ті, хто не бачив на сьогодні - буде на завтра. Залежно від того, коли тжу підніметься.
А я вже мав плани разом з "юними олімпійцями" і собі пописати. Значить, зроблю нині щось цікавіше на Контестері чи Тімусі, а далі відтягнусь на "тупізні".
|
| Автор |
Olecksandr
Модератор
Зареєстрований: 30.04.06 |
| Опубліковано 11-03-2011 19:30 |
|
|
|
Зверніть увагу на тренувальний контест у суботу(12-го березня 2011 року). |
|
| Автор |
LeBron
Головний Адміністратор
| Опубліковано 14-03-2011 00:27 |
|
|
ТЖУ - зроблено в Китаї! Під цим гаслом розпочинається передостанній
тиждень підготовки...
Мдя... Що сказати...
Оскільки ТЖУ лежить, а тренитись треба, то ось 2 контести:
http://www.e-olimp.com/competitions/667 - для тих, хто хоче
реалістичні умови. Змагання на задачах УОІ 2004, у вівторок після
полудня. Єдина відмінність в тому, що там (якщо ніц не змінилось)
тестування в процесі змагань - можна подивитись на свої бали,
ресабмітнути, ще раз подивитись на бали... і зразу на монітор
змагання...
http://acmp.ru/asp/champ/index.asp?main=rating&id_stage=334 - особисті
змагання на ACMP, ще ближче до формату УОІ (під час контесту провірка
лише на прикладі, реджадж після завершення). Там, мабуть, будуть і учасники УОІ з інших регіонів - зразу можна оцінити себе на
фоні інших, певна репетиція очних турів.
Зверніть увагу, що на АСМР файловий ввід/вивід.
|
| Автор |
cupidon4uk
Користувач
Зареєстрований: 02.01.09 |
| Опубліковано 14-03-2011 23:23 |
|
|
Якщо я не помиляюсь, то і на Всеукрі також ввід і вивід з файлу.
|
|