| Автор |
RE: Львівська обласна 2010 - перекличка |
E@gle
Користувач
Зареєстрований: 24.11.07 |
| Опубліковано 10-02-2010 23:43 |
|
|
я буду, звичайно=) 11-й клас, ЛФМЛ.
LeBron - правильно
Змінив(ла) E@gle, 10-02-2010 23:47 |
|
| Автор |
LeBron
Головний Адміністратор
Зареєстрований: 10.02.09 |
| Опубліковано 10-02-2010 23:49 |
|
|
|
0rbit написав:
давайте ше домашні адреми , ключі від квартир і все буде чітко)
Буде всьо чотко і без того. Хоча, якщо скажете, в кого з них вдома умови задач - то буде ще краще.
А Шеф певно оце читає і думає:
Хух, мене не згадали, мене не впізнають, все буде добре... Не одягну футболку Контестера і хоч один рік відпочину на обласній... Все буде добре, ніхто мене не знає, ніхто не буде бігати ззаді і розказувати: "Що за задачі ви даєте, наші діти не встигли таке вивчити напам'ять!", ніхто не питатиметься: "Вася, тут в хлопця проблема, він ніяк не може найти на мишці третю кнопку, чим йому помогти?"... І призи не на мене зіпхнуть, я ж ні при чому, не треба буде, як на Шефсі 6ому, нести надцять кульків з парасолями і всім решта в універ невідомо звідки і невідомо нащо... Життя чудове!
Одінь окуляри з фіолетовим шклом - так легше стіну пробивати чолом. |
|
| Автор |
0rbit
Користувач
Зареєстрований: 08.02.09 |
| Опубліковано 10-02-2010 23:55 |
|
|
з *ключами* завжди веселіше , від чого вони не були б .  |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

Зареєстрований: 17.03.07 |
| Опубліковано 11-02-2010 00:04 |
|
|
|
LeBron написав:
Якщо прізвища правильно, то відповідні імена будуть
Руслан, Дмитро, Андрій, Павло, Ігор, Олександр.
Якщо не правильні, то виправте мене хтось.
відповідь вірна |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 11-02-2010 00:11 |
|
|
|
LeBron написав:
Питаннячко з області етикету - народ, як до вас звертатись? Я про "старше покоління". Ще розумію, якщо один на один "тикати", як зі своїми людьми. А якщо, скажімо якісь проблеми виникли під час олімпу (мало там що, монітор вибухне, таке з кожним може трапитись), і потрібно покликати "наглядача" своєї аудиторії? Стандартне "підійдіть, будь ласка, сюди" або щось в тому дусі?
Якщо вибухне монітор, то потрібно знайти когось відповідального (наглядача, адміністратора, члена жюрі, або просто дорослу людина) і кричати: "у мене монітор вибухнув!!!!" і так не повірять 
А якщо серйозно, то потрібно до старшого покоління звертатись із повагою, ну от можна взяти за зразок таку фразу:
"щановний член вельми поважного жюрі, чи не були б ви такі ласкаві, мені дуже трошечки допомогти у розв'язанні цілком не складного завдання".
І якщо це не спрацює, то тоді біда....
Ну а якщо взагалі серйозно, то всі вже великі люди (не малі діти), то і звертатись потрібно як Ви вважаєте за потрібне відносно ситуації. |
|
| Автор |
Witaliy
Користувач
Зареєстрований: 09.02.08 |
| Опубліковано 11-02-2010 12:49 |
|
|
|
А чи можна писати розвязки на різних мовах? тобто одну задачку на Паскалі, другу на С++ ? |
|
| Автор |
_Gav_
Користувач
Зареєстрований: 24.11.07 |
| Опубліковано 11-02-2010 13:30 |
|
|
|
ЛФМЛ 11 клас |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 11-02-2010 13:44 |
|
|
|
Witaliy написав:
А чи можна писати розвязки на різних мовах? тобто одну задачку на Паскалі, другу на С++ ?
Бажано написати розв'язок до кожної задачі, ну якщо Ви не знаєте як її робити, то інша справа.
Розв'язки можна писати на будь-якій доступній (дозволеній) мові програмування.
Ці два твердження не перетинається не суперечать одне одному, тобто відповідь на Ваше запитання - можна. |
|
| Автор |
LeBron
Головний Адміністратор
| Опубліковано 12-02-2010 01:15 |
|
|
|
webmaster написав:
Бажано написати розв'язок до кожної задачі, ну якщо Ви не знаєте як її робити, то інша справа.
Розв'язки можна писати на будь-якій доступній (дозволеній) мові програмування.
Ці два твердження не перетинається не суперечать одне одному, тобто відповідь на Ваше запитання - можна.
Перше питання - якиі мови дозволені (доступні)? Всі, компілятори яких знайдуться на сервері? Крім С++ і Паскаля ще на чому можна писати? Якщо я, наприклад, з принципу, вивчу за 1 день зось близьке до Брейнфаку (хоча мені і вчити дуже не треба, хто бачив, як я коджу - той скаже, що брейнфак то моє), і при цьому таке, що його компілятор ще треба знайти, і напишу на ньому на олімпі якусь задачу, то чи маю я право подавати апеляцію, якщо у вас не знайдетья того компілятора? Можна повний список всіх дозволених компіляторів? Там є ще щось крім Делфі, Паскаля і С++? Джава, Шарп, С? Або ще щось більш екзотичне?
Друге - який максимально дозволений розмір коду для тестування? Якщо раптом в якійсь задачці з одним параметром на вході, при тому, що той параметр буде, скажімо, в межах 10000, я не придумаю нічого кращого за... хай буде n^2*sqrt(n)... при обмеженнях... хай буде 0.1 секунди... І мене прорве на творчість в стилі прекалк... То я собі напишу прогу, яка буде генерити хвилин 15-20 мою прогу-розв'язок з присвоєннями чи константами, поки я буду пити колу, жувати шоколадку і думати над вічними питаннями ("Курка чи яйце? Хеш чи КМП?" , і в тої проги може бути коду зо 50 кб (в кращому випадку). Може бути таке, що воно навіть компілитись (на локалці) буде, і працювати теж, але це ніби як суперечить правилам більшості тестувальних систем (про більшість змагань мовчу, бо я ще ні на одних змаганнях не був толком), тобто я б таке здати на якомусь сайті не зміг. Можна мені наперед взнати конкретне обмеження на довжину коду?
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 12-02-2010 03:11 |
|
|
Доступні середовища програмування під час змагання:
Turbo Pascal
Delphi
Turbo C++
Visual Studio
версії не пам'ятаю
відповідно писати розв'язки можна на двох мовах: С++ і Pascal.
Змінив(ла) webmaster, 12-02-2010 03:12 |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 12-02-2010 03:15 |
|
|
розрмір програми будь-який
але це вже як повезе, тобто, на свій страх і ризик
штучного обмеження не буде, буде тільки "природьне" від друго Компютера
ще має компілюватись за розумний час, бо толку із тої програми, яка швидко працює але компілюється дві години (умовно) |
|
| Автор |
SOT-de-MIX
Користувач
Зареєстрований: 05.08.09 |
| Опубліковано 12-02-2010 07:09 |
|
|
В ЧАТІ НАПИСАВ А В ФОРУМ НЕ ЗАГЛЯНУВ
8 КЛАС ЗСШ №2 М.ПЕРЕМИШЛЯНИ
ЗАПЛАТИНСЬКИЙ НАЗАР ЮОГДАНОВИЧ
АСЬКА 3702359
САЙТ TOOVEX.ORG.UA
скайп sot-de-mix |
|
| Автор |
LeBron
Головний Адміністратор
| Опубліковано 12-02-2010 11:03 |
|
|
Ніхто не фоткається - то й я не буду. Влом
Хто схоче мене знайти - з досить великою ймовірністю можна впізнати, я, певно, буду кидатись в очі.
Троха довгий (десь 183 см), троха патлатий (десь 25 см, було до плечей, підрівняв - вже в шию дує ), напевно розпатланий і нечесаний (хіба що силою заставлять), з дещо прибитим виглядом (нерви, але я і без нервів такий самий), скоріш за все - з татом (глобально - з ним, а як буду в якийсь конкретний момент - не знаю, хотів їхати сам, але 1) у тата є якісь справи в Львові 2) Він вважає, що я до того рік готувався, значить, навіть якщо мені нічо не світить, то треба поїхати, бо подія).
|
| Автор |
Andrew_Makar
Користувач
Зареєстрований: 18.12.07 |
| Опубліковано 12-02-2010 17:59 |
|
|
|
Я буду. 10 клас. ЛНВК "Школа І ступеня - гімназія" |
|
| Автор |
webmaster
Головний Адміністратор

| Опубліковано 12-02-2010 18:34 |
|
|
LeBron написав:
Ніхто не фоткається - то й я не буду. Влом
Хто схоче мене знайти - з досить великою ймовірністю можна впізнати, я, певно, буду кидатись в очі.
Троха довгий (десь 183 см), троха патлатий (десь 25 см, було до плечей, підрівняв - вже в шию дує  ), напевно розпатланий і нечесаний (хіба що силою заставлять), з дещо прибитим виглядом (нерви, але я і без нервів такий самий), скоріш за все - з татом (глобально - з ним, а як буду в якийсь конкретний момент - не знаю, хотів їхати сам, але 1) у тата є якісь справи в Львові 2) Він вважає, що я до того рік готувався, значить, навіть якщо мені нічо не світить, то треба поїхати, бо подія).
круто, група підтримки
нажаль у нас немає спеціального залу для глядачів, у якому транслюється всі події із усіх аудиторій, бо не має  |
|