Сортування Бого, також має назви дурне сортування, мавпяче сортування, сортування п'яниці, оскільки, наприклад, впорядкування колоди карт виглядає наступним чином: колода підкидається у повітря, карти збираються у довільному порядку і перевіряється, чи є колода впорядкованою. Якщо колода невпорядкована, то операцію повторюють.
Приєднуюсь до привітань! І прошу вибачення, що підвів в плані онлайн-коментування.
Мене збудили навіть з запасом (думали, що як на ТС треба, ще зареєструватись, і т.д.)... А інтернету нема
Я як ідіот щось 4 години бавився почергово Сталкера і Фіфа менеджер і чекав, що інтернет появиться. Не появився. Я здався.
--------------
Учасникам, котрі ще не завершили навчання в школі, бажаю на наступний рік знову потрапити на ІОІ та показати там не гірший (можна і кращий ) результат, а тим, хто вже майже студент - досягнути не менших успіхів у АСМ.
Одінь окуляри з фіолетовим шклом - так легше стіну пробивати чолом.
Повідомлень: 143 Звідки: ЛНВК "Школа І ступеня - гімназія" Зареєстрований: 18.12.07
Опубліковано 01-08-2011 12:14
Всім привіт!
На Батьківщину я приїхав ще позавчора, але був трохи замучений після дороги, тому нічого не писав.
Дякую всім за привітання. Ткож хочеться подякувати всім, хто приклав свою руку до моєї підготовки. Без вас в мене нічого не вийшло би.
Як бачите, мені до срібла не вистарчило 4 бали, Євгену 3, а іншому Андрію 10 балів до бронзи. Тому нашій команді трохи не повезло. Але це буде доброю памяткою про те, що не треба зупинятися на досягнутому, і працювати дальше.
Незважаючи на дещо нудні церемонії відкриття і закриття, організація олімпіади була на вищому рівні, і олімпіада залишила тільки хороші спогади.