Головна Обговорення Лінки Пошук Prykladna СС Прикладна _КОЛЕДЖ 16.10.2018 12:56:48 (EEST=GMT+2)
ACM -
Навігація -
Теми форуму +
Чи знали ви, що... ? (beta) -
У котів потіють лише подушечки лап.
Події
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Birthday(s):
AVATARVoievoda
AVATARLika SilberStern

Перегляд теми
ACM Контестер | TopCoder | Корисна інформація
Сторінка 1 з 3 1 2 3 >
Автор Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 02-07-2007 16:42
1. Питання: Я щось зовсім не зрозумів що там з Definition типу:

Class: FountainOfLife
Method: elixirOfDeath Parameters: int, int, int
Returns: double




Що там потрібно зробити? Просто написати метод?

Відповідь: просто написати Клас, в якому буде такий-то такий то метод, з такими-то такими-то параметрами, і повертав те, що треба.;)


2. Питання: Що таке челендж-фаза?

Відповідь: Челендж фаза, це фаза, коли ти відкриваєш сорси суперників, і пробуєш загнати їх розвязки своїми тестами.

3. Питання: А що з обмеженнями?

Відповідь: обмеження є, по часу тепер 2 сек, раніше було 8сек, а по пам"яті не знаю точно, але швидше за все 64метри. В основному все впирається або в час, або в правильність відповіді, а не в пам'ять.

4. Питання: Що мені вибрати: HighSchool, чи SRM?

Відповідь: в хайскулі легші завдання, але вони рідше проводяться. якщо ти ще школяр - то можеш пробувати і в хайскулі, і в нормальному SRM


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 02-07-2007 19:08
Як ті плагіни до арени ставити?:o


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
Torax
Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 75
Звідки: ЛНУ
Зареєстрований: 03.03.06
Опубліковано 02-07-2007 22:07
Там є різні плагіни, я опишу ті, які, напевне, всі наші (Львівського НУ) студенти використовують.
Ітак, скачуєш з сайту наступні плагіни: CodeProcessor, FileEdit, TZTester.
Копіюєш їх в якусь папочку, нехай D:\Topcoder\Plugins.
Тепер запускаєш арену, в меню вибираєш Options->Editor, жмеш Add. Далі заповнюєш поля:
Name = CodeProcessor
EntryPoint = codeprocessor.EntryPoint
ClassPath = D:\Topcoder\Plugins\codeprocessor.jar;D:\Topcoder\Plugins\fileedit.jar;D:\Topcoder\Plugins\tztester.jar

Для EntryPoint там та штука чутлива до регістру букв, так що будь уважний. Жмеш ОК.
Тепер ставиш галочки навпроти нового поля, що з"явилося. Вибираєш те поле і жмеш Configure.
Editor Entry Point = fileedit.EntryPoint
Processor Class = tangentz.TZTester

Це теж case-sensitive.
Жмеш кнопку Verify, якщо все нормально, то там має появитися віконце в якому буде декілька слів "found". :)
Тепер вертаєшся у віконце CodeProcessor Configuration. Жмеш Configure. Далі дивишся сам, що тобі потрібно. Ось що пише в мене:
Enter directory to read/write problems to: d:\TopCoder\Current
Галочкою відмічені Backup existing file..., Make filename equal to classname, Use Line Comments..., Force Breaks At = 60.
Якщо потрібно, ось мій Code Template for C++:

#include < string >
#include < vector >
#include < map >
#include < list >
#include < set >
#include < queue >
#include < iostream >
#include < sstream >
#include < stack >
#include < deque >
#include < cmath >
#include < memory.h >
#include < cstdlib >
#include < cstdio >
#include < cctype >
#include < algorithm >
#include < utility >
using namespace std;

typedef unsigned long long uint64;
typedef long long int64;
typedef unsigned uint;

#define PB(what) push_back(what)
#define ALL(a) (a).begin(), (a).end()
#define INF (2000000000)

class $CLASSNAME$ {
public:
$RC$ $METHODNAME$($METHODPARMS$)
{

}
$TESTCODE$
};

$BEGINCUT$
int main()
{
$CLASSNAME$ ___test;
___test.run_test(-1);
cin.get();
return 0;
}


/*
$PROBLEMDESC$
*/
$ENDCUT$




P.S. І не забувайте в кожному віконці жати Save! ;)
Змінив(ла) Torax, 02-07-2007 22:46
Torax 275476769 Torax[Lviv NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 02-07-2007 22:35
Не йде
Editor Entry Point = fileedit.EntryPoint
Processor Class = tangentz.TZTester



Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
Torax
Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 75
Звідки: ЛНУ
Зареєстрований: 03.03.06
Опубліковано 02-07-2007 22:52
на рахунок шаблону коду: дуже багато дефайнів не треба писати, бо потім можуть зняти дуже багато балів за невикористаний код. так вже було з Dottik та GeKa. Використовуйте тільки те, що дійсно пришвидшує написання коду і чим ви постійно користуєтеся.
Torax 275476769 Torax[Lviv NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 02-07-2007 22:55
Torax написав:
дуже багато дефайнів не треба писати, бо потім можуть зняти дуже багато балів за невикористаний код.


Типу: перевірка бачить чим ти користуєшся й знімає бали за плагіни?


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
Torax
Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 75
Звідки: ЛНУ
Зареєстрований: 03.03.06
Опубліковано 02-07-2007 22:57
ні, не за плагіни знімає, а за код, який ти не використовував для розв"язку. В тому числі і дефайни
Torax 275476769 Torax[Lviv NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
Torax
Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 75
Звідки: ЛНУ
Зареєстрований: 03.03.06
Опубліковано 02-07-2007 22:58
а налаштувати таки вийшло, чи ні?
Torax 275476769 Torax[Lviv NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 02-07-2007 22:59
Ага: бачив, там якийсь кадр під 2 page down'и за include'ав:D


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
Torax
Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 75
Звідки: ЛНУ
Зареєстрований: 03.03.06
Опубліковано 02-07-2007 23:00
за інклуди якраз і не знімають бали, так що інклюдів можеш скільки завгодно понапихати
так настроїв?
Torax 275476769 Torax[Lviv NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 03-07-2007 09:44
Ні: коли конфігурую CodeProcessor - вибиває:
Could not instantiate (точно не initiate) the class: java.lang.InstantiationError^ Cannot instantiate tangen.TZTester. java.lang.ClassNotFoundException: tangentz.TZTester

і таке ж - з fileedit.EntryPoint:|
:(


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 03-07-2007 09:52
Підказка для новачків: Учасників SRM розділяють по "кімнатах" Не для усіх учасників ставляться рівні завдання.


Pascal not dead!
Змінив(ла) ibm, 15-07-2007 21:32
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 03-07-2007 13:07
Torax написав:
за інклуди якраз і не знімають бали, так що інклюдів можеш скільки завгодно понапихати
так настроїв?

А, то типу треба використати все, що викликав( типу: змінні )? Чи як?


Pascal not dead!
Змінив(ла) ibm, 03-07-2007 13:08
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
Torax
Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 75
Звідки: ЛНУ
Зареєстрований: 03.03.06
Опубліковано 03-07-2007 17:09
треба використати все, що написав. якщо в тебе є дефайн мінімуму - то бажано його і використати. там може бути до 30% невикористаного коду. ну а змінні обов"язково всі використовувати, інакше ще при компіляції компілятор буде матюкатися в арені.
Torax 275476769 Torax[Lviv NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
fanKarpaty
Користувач

Повідомлень: 17
Звідки: Київський національний університет
Зареєстрований: 29.05.07
Опубліковано 03-07-2007 18:26
гм, а за якою системою за зайвий код знімають ? бо шось я такого не чув...


Мільйон сердець - одне биття !
Карпати, Львів, на все життя !
192242982 Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 03-07-2007 19:13
Доречі: що там за компайл, тест, інше - що робить що?


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
Torax
Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 75
Звідки: ЛНУ
Зареєстрований: 03.03.06
Опубліковано 03-07-2007 21:35
на рахунок зайвого коду - читайте на сайті в правилах, там все є.
а на рахунок кнопок - по-моєму це очевидно ;) зрештою, метод "научного тика" ніхто не відміняв...
Torax 275476769 Torax[Lviv NU] Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 03-07-2007 22:44
:D


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
webmaster
Головний Адміністратор

Аватар користувача

Повідомлень: 1135
Зареєстрований: 17.03.07
Опубліковано 08-07-2007 00:15
Перемістив гілку.
Старайтеся створювати побільше гілок у відповідних форумав, так буде зручніше знаходити потрібну інформацію.
Також якщо Ви вважаєте, що якого потрібного форуму не існує, то можете звертатися до адміністраторів.
brus07 brus07 (Lviv NU) http://acm.lviv.ua Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Правила на TopCoder (FAQ)
ibm
Користувач

Аватар користувача

Повідомлень: 422
Звідки: LPML
Зареєстрований: 21.02.07
Опубліковано 12-07-2007 22:38
Yes, sir :) То що щодо плагінів?B) Закиньте плз. лінк на хелп з плагінів.(якщо влом самим розказувати)


Pascal not dead!
ibmua 353747640 ibm http://code.knopok.net/ Надіслати приватне повідомлення
Сторінка 1 з 3 1 2 3 >
Перейти на форум:
Банери
Голосування
Що Ви б хотіли отримати в якості подарунку на змаганні з програмування?

Медалі

настільні ігри

торт

клавіатура, навушники, флешки і т.д.

квитки в кіно

квитки в аквапарк

квитки на пейнтбол

книги

футболки з логотипом змагання

Для участі в голосуваннях Ви повинні залогуватись.
Міні-чат +
Зараз на сайті -
Гостей: 1
На сайті немає зареєстрованних користувачів

Користувачів: 4,389
новачок: Vitalya
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006
LNU ACMania © 2004-2011 e-mail: webmaster@acm.lviv.ua
21,571,528 унікальних відвідувачів
Our projects: ACM Contester, _College.
  пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Orphus     bigmir)net TOP 100