Ми нарешті дійшли до етапу вибору підлоги, і я вже третій день не можу заснути. Дуже хочу саме дерево, щоб було тепло і затишно, але де купити якісний паркет, щоб він не подряпався в перший же місяць. Поділіться, будь ласка, контактами салонів або магазинів, де вам сподобався і вибір, і саме ставлення до клієнта. Мені важливо, щоб допомогли підібрати гарний відтінок під інтер'єр і при цьому не нарахували космічну суму за доставку. Можливо, хтось із вас нещодавно замовляв і залишився задоволений результатом. Буду дуже вдячна за будь-які поради та ваші фото в інтер'єрі, якщо можна. Заздалегідь дякую всім за допомогу!
Як я тебе розумію, сама через це пройшла і теж ночами не спала, бо підлога — це ж база всього інтер'єру на роки! Дуже хотілося саме натуральне дерево, щоб дихало і було приємним на дотик, але страх отримати подряпини в перший день теж був присутній. Я перебрала купу варіантів і зрозуміла, що секрет довговічності не лише в самому дереві, а й у якісному покритті — лаку або маслі. В Світ Паркету ціна паркету на сайті виявилася значно приємнішою, ніж у багатьох розкручених салонах, де я була до цього. Мені там дуже допомогли з підбором відтінку, бо в каталозі їх стільки, що очі розбігаються, але менеджери підказали, що краще взяти під моє освітлення. Доставили все акуратно, нічого не побили і не затримали, що теж було великим плюсом для моїх нервів. Зараз ходжу босоніж і щоразу радію, що не піддалася на вмовляння взяти ламінат, бо дерево — це зовсім інша енергетика в домі. Раджу тобі не мучитися сумнівами, а просто глянути їхні варіанти, там точно знайдеш щось до душі і за нормальною ціною. Не бійся розпитувати консультантів про зносостійкість, вони там реально фахівці і не намагаються просто впарити те, що дорожче.