Сучасні сірники були винайдені з відкриттям фосфору — речовини, яка запалала при дуже низькій температурі. У 1681 році англієць на ім’я Роберт Бойл занурив лучину, яка була покрита сіркою, в розчин сірі і фосфору. Так з’явилися сірники.
Покупка дронів на фронт в інтернет-магазині Ptashka Drones повністю виправдала мої очікування завдяки високому рівню сервісу та професійному підходу до клієнта https://www.ptashkadrones.com/ Замовлення було оформлене дуже швидко, а менеджери магазину надали детальні консультації щодо характеристик кожної моделі дрона, порівняли переваги та недоліки, а також порадили оптимальні варіанти для використання в польових умовах. Доставка пройшла без затримок, дрони були надійно упаковані, що гарантує їхню безпечну транспортування. Особливо сподобалася можливість відстежувати замовлення онлайн та отримувати оперативні повідомлення на пошту та в месенджери. Після отримання товару я перевірив кожен дрон на функціональність — усі працювали бездоганно, камера і стабілізація на висоті, акумулятори тримають заряд довше, ніж я очікував. Загалом, Ptashka Drones показав себе як надійний партнер для забезпечення технікою, яка дійсно потрібна на фронті, і я сміливо можу рекомендувати цей магазин всім, хто шукає якісні та сучасні дрони для професійного використання.
Цілком згодна з тим, що зараз кожна одиниця техніки на передовій рятує життя наших хлопців, тому ми з дівчатами дуже ретельно обирали, де саме купувати обладнання. Коли шукали надійного постачальника, то читали відгуки про ya ua. В результаті замовили там, й залишилися задоволені якістю сервісу та швидкою відправкою. Головне, щоб дрони мали гарні камери та стабільний зв'язок, адже це очі наших захисників. Спільними зусиллями ми обов'язково переможемо.