Головна Обговорення Лінки Пошук Prykladna СС Прикладна _КОЛЕДЖ 15.05.2026 10:04:12 (EEST=GMT+2)
ACM -
Навігація -
Теми форуму +
Чи знали ви, що... ? (beta) -
Сучасні сірники були винайдені з відкриттям фосфору — речовини, яка запалала при дуже низькій температурі. У 1681 році англієць на ім’я Роберт Бойл занурив лучину, яка була покрита сіркою, в розчин сірі і фосфору. Так з’явилися сірники.
Події
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Birthday(s):

Перегляд теми
ACM Контестер | Теревені | Теревені
Автор Покупка дронів
klaster
Користувач

Зареєстрований: 15.11.20
Опубліковано 15-01-2026 07:44
Покупка дронів на фронт в інтернет-магазині Ptashka Drones повністю виправдала мої очікування завдяки високому рівню сервісу та професійному підходу до клієнта https://www.ptashkadrones.com/ Замовлення було оформлене дуже швидко, а менеджери магазину надали детальні консультації щодо характеристик кожної моделі дрона, порівняли переваги та недоліки, а також порадили оптимальні варіанти для використання в польових умовах. Доставка пройшла без затримок, дрони були надійно упаковані, що гарантує їхню безпечну транспортування. Особливо сподобалася можливість відстежувати замовлення онлайн та отримувати оперативні повідомлення на пошту та в месенджери. Після отримання товару я перевірив кожен дрон на функціональність — усі працювали бездоганно, камера і стабілізація на висоті, акумулятори тримають заряд довше, ніж я очікував. Загалом, Ptashka Drones показав себе як надійний партнер для забезпечення технікою, яка дійсно потрібна на фронті, і я сміливо можу рекомендувати цей магазин всім, хто шукає якісні та сучасні дрони для професійного використання.
Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: Покупка дронів
Marusia
Користувач

Зареєстрований: 04.12.20
Опубліковано 05-05-2026 16:02
Ми теж шукали де дрони замовити.
Автор RE: Покупка дронів
Anechka
Користувач

Зареєстрований: 05.12.20
Опубліковано 05-05-2026 16:04
Цілком згодна з тим, що зараз кожна одиниця техніки на передовій рятує життя наших хлопців, тому ми з дівчатами дуже ретельно обирали, де саме купувати обладнання. Коли шукали надійного постачальника, то читали відгуки про ya ua. В результаті замовили там, й залишилися задоволені якістю сервісу та швидкою відправкою. Головне, щоб дрони мали гарні камери та стабільний зв'язок, адже це очі наших захисників. Спільними зусиллями ми обов'язково переможемо.
Перейти на форум:
Голосування
Що Ви б хотіли отримати в якості подарунку на змаганні з програмування?

Медалі

настільні ігри

торт

клавіатура, навушники, флешки і т.д.

квитки в кіно

квитки в аквапарк

квитки на пейнтбол

книги

футболки з логотипом змагання

Для участі в голосуваннях Ви повинні залогуватись.
Міні-чат +
Зараз на сайті -
Гостей: 1
На сайті немає зареєстрованних користувачів

Користувачів: 5,103
новачок: NataEvgten