В 1991 році аматор пива зі США Річард Овертон подав у суд на пивоварного гіганта Anheuser-Busch, вимагаючи 10 тис. доларів. Позивач заявив, що скільки б він не пив їхнього пива Bud, молоді юнаки й дівчата в бікіні, яких показували в рекламі, так і не з’являлися. Він обвинуватив компанію в недостовірній рекламі й невиконанні обіцянок. Із другої спроби Овертон одержав свої гроші.
Доброго вечора. У мене ось таке питання. Я завжди користувалася тоніками для обличчя. Але на останній тонік у мене чогось почалася незрозуміла реакція. Якась висипка та зуд. Пішла до лікаря. Він сказав, що це алергія. Та треба поміняти тонік. Підкажіть, які є гарні тоніки. Бажано гіпоалергенні.
Так алергія може бути на будь-який продукт. Це ж таке діло. Одній людини - все гаразд, а у іншій - алергія. Це треба методом проб та помилок підбирати собі косметичний засіб.
ruzik написав:
Так алергія може бути на будь-який продукт. Це ж таке діло. Одній людини - все гаразд, а у іншій - алергія. Це треба методом проб та помилок підбирати собі косметичний засіб.
Можливо ви й праві. Але не можу ж я піти у магазин та сказати, дайте мені по ложці кожного косметичного засобу. Я перевірю вдома, а потім прийду куплю ) . Треба ж, так би мовити, з чогось починати.
lada написав:
Доброго вечора. У мене ось таке питання. Я завжди користувалася тоніками для обличчя. Але на останній тонік у мене чогось почалася незрозуміла реакція. Якась висипка та зуд. Пішла до лікаря. Він сказав, що це алергія. Та треба поміняти тонік. Підкажіть, які є гарні тоніки. Бажано гіпоалергенні.
Ну тоді я б порадив вам тонік для обличчя з екстрактом насіння коноплі Arbor Vitae Hemp Я сам таким користуюся. У мене шкіра обличчя сука та чутлива, тому у засоби догляду потрібні особливі.
1 флакон 200 мл цього тоніку коштує зараз по акції шестьдесят гривень замість дев'яноста. Тобто не можна сказати, що він бюджетний.
Можете самі зайти на сайт та подивитися там різні тоніки та лосьйони https://apteka-ds.com.ua/catalog/kosmetyka-po-dohlyadu-za-oblychchyam/toniky-ta-losyony Можливо, щось інше підберете.