Головна Обговорення Лінки Пошук Prykladna СС Прикладна _КОЛЕДЖ 04.06.2023 19:17:01 (EEST=GMT+2)
ACM -
Навігація -
Теми форуму +
Чи знали ви, що... ? (beta) -
Самець комахи богомола може спарюватися навіть після того, як самка відгризе йому голову.
Події
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Birthday(s):

Перегляд теми
ACM Контестер | Обговорення контенту (статтей, новин, ...) | Обговорення статтей
Автор уход за волосами
Polya75
Користувач

Зареєстрований: 28.09.21
Опубліковано 10-10-2021 14:12
Всем привет. Девочки, скажите в какой салон вы ходите за уходом для волос? Какие манипуляции с ними делаете?Я имею ввиду окрашивание или быть может ботокс? Я хочу сделать окрашивание, но не могу найти хороший салон в Киеве чтоб цена норм была
Надіслати приватне повідомлення
Автор RE: уход за волосами
Larik
Користувач

Зареєстрований: 21.07.21
Опубліковано 10-10-2021 20:40
Привет. Я хожу сюда https://azbykakrasotu.com.ua/uhod-za-volosami/okrashivanie-volos/ это салон Азбука Красоты на Троещине в Киеве. Мне нравятся их мастера и цены на услуги. Ты можешь сделать крутое окрашивание волос в их салоне по вполне адекватной цене, .
Indianna
Користувач

Зареєстрований: 19.01.22
Опубліковано 20-01-2022 22:31
Если хотите получить профессиональный уход за волосами, то обращайтесь в салон красоты https://navystudio.ee/. Здесь вам подберут подходящий образ и сделают вас красавицей.
DariaNovikova97
Користувач

Зареєстрований: 28.04.22
Опубліковано 22-06-2022 16:15
Polya75 написав:
Всем привет. Девочки, скажите в какой салон вы ходите за уходом для волос? Какие манипуляции с ними делаете?Я имею ввиду окрашивание или быть может ботокс? Я хочу сделать окрашивание, но не могу найти хороший салон в Киеве чтоб цена норм была

кто умеет, хочу сделать прическу как у корейских девушек, увидела в дораме
это реально повторить?
Tikot
Користувач

Зареєстрований: 09.01.22
Опубліковано 01-09-2022 19:39
Polya75 написав:

У мене зараз дуже сильно випадає волосся – напевно це все після ковіда. Загалом треба робити лікування облисіння у Львові, тому що я так відчуваю, що взагалі лисим залишуся.
https://anna-kuchyna.com/ Надіслати приватне повідомлення
Janete
Користувач

Зареєстрований: 02.09.22
Опубліковано 02-09-2022 19:30
Polya75 написав:

Ми з дочкою завжди беремо всі засоби для волосся і не тільки у https://harmonypro.com.ua. Добра якість та великий вибір того що нам потрібно. Більш того вітчизняний перевірений виробник з репутацією. Ми не довіряємо рекламі, а намагаємось купувати щось, коли вже до нас хтось зі знайомих це випробував. Так сталося і з цим сайтом. За весь час співпраці ніяких нарікань до них від нас не було, тому сміливо радимо.
veroni
Користувач

Зареєстрований: 24.02.21
Опубліковано 24-09-2022 21:07
Що можете порадити від випадіння волосся?
41236 Надіслати приватне повідомлення
jorj
Користувач

Зареєстрований: 20.03.21
Опубліковано 25-09-2022 15:28
Випадіння волосся може бути сигналом захворювань організму, тому не треба це ігнорувати. Раджу вам почати використовувати прямо зараз ампули проти випадіння волосся, вони дійсно допомагають, волосся стає міцнішим та більш доглянутим. Сама вже використовую їх упродовж довгого часу.
Змінив(ла) jorj, 25-09-2022 15:28
Krissti
Користувач

Зареєстрований: 11.11.20
Опубліковано 26-03-2023 17:01
Від себе можу Вам порадити інтернет-магазин Froomo, я тут замовляю собі лак для волосся https://froomo.com/ua-ua/volossya/stayling-dlya-volossya/lak-dlya-volossya Магазин пропонує професійні косметичні засоби високої якості. Для волосся Ви зможете тут купити шампуні, бальзами, кондиціонери, маски, скраби та багато іншого.
Перейти на форум:
Голосування
Що Ви б хотіли отримати в якості подарунку на змаганні з програмування?

Медалі

настільні ігри

торт

клавіатура, навушники, флешки і т.д.

квитки в кіно

квитки в аквапарк

квитки на пейнтбол

книги

футболки з логотипом змагання

Для участі в голосуваннях Ви повинні залогуватись.
Міні-чат +
Зараз на сайті -
Гостей: 1
На сайті немає зареєстрованних користувачів

Користувачів: 4,889
новачок: MichelDerd